lördag 10 juni 2017

Vilken hemskt långtråkig....

... dag det har varit idag.
😒

Jag var uppe samtidigt som Göran i morse, sedan gick inte jag och la mig något mer förens vid middagstid.

Göran har jobbat övertid idag, mellan klockan 07.00 - 16.00.
När han kom hem så duschade han direkt eftersom han cyklade tur och retur, han hade kikat på ny bil till oss idag, men det är inte aktuellt.
I dagsläge.
Skulle det vara så här mitt liv alltid kommer att vara nu,,, då vill jag bygga om en bil, ja inte JAG nu då, utan ett företag som pysslar med sådant.
Jag skulle i vilket fall som helst vilja ha en Volkswagen Caddy Max som jag kan åka in med rullstolen och sitta kvar i den under färd.
Jag har åkt i en sådan här bil, som var omgjord till en rullstolsbil.
Den är smidig att komma in med rullstolen + att den är smidig att köra och sedan att den tar med 4 passagerare ändå, fast jag skulle sitta där bak i rullstolen.

Sådan skulle jag vilja att vi kostade på oss då, för då slipper jag detta i och ur bilen, om vi är på en massa ärenden.
Men, som sagt var,, det är en mycket senare fråga.

När Göran var färdigduschad, så tog han fram vårt gasolgrillfat, gick lättare att tända det idag, när det inte blåste så som det gjorde sist.

Vi grillade alltså färsk sparris, salladskyckling, färsk paprika och wookgrönsaker, till detta kokade vi nudlar som vi hade i sedan.
Vart riktigt, riktigt gött.
NEJ, det är inte mitt glas ni ser där, Göran tog sig en alkoholfri öl och jag tog mig KRANvatten.
*så ja, ordning på kärringen*

Sedan hade jag ONT,,, hade svårt till och från toaletten och då ska vi inte prata på att få med sig benen upp i sängen, när vi skulle lägga oss för att kika på en film ihop.

I morgon blir det att rulla & steka köttbullar av 2 kg nötfärs som jag tog upp idag, ska göra i ordning redan nu till midsommar.
Göran kommer säkerligen till att hjälpa mig hacka lök, rulla och även steka,,, beror lite på när jag börjar med det, för han vill kika på två olika motorsports-program på teven i morgon.

Alltid äré något jag vill ha, nu är det denna mysiga ljuslykta.
Visst är den fin..??

Men, jag tycker inte den är värd 399;-... vilket hiskligt pris.

Med detta så säger jag God Natt för idag.
Måste bara säga,, jag saknar en sak från bloggplatsen och det är att jag kan svara er direkt på er kommentar, kan jag inte här... inte vad jag kommit på ännu i alla fall.
Kanske kommer.
*L*

8 kommentarer:

 1. min goa vän ja jag Har ringt =) o tack det är lite bättre tror ja

  måste oxå skaffa mej ett grillfat såg willys hade något man sätterlägge på grillen vi gillar ju me grilla grönsaker va brukar ni grilla?

  fin söndag raring idag blir ja nog sen natuggla

  SvaraRadera
 2. Jätte mysig lykta! ;)Älskar allt med tända ljus och lyktor, så mysigt ;)

  Jag tycker iaf du är riktigt strong med dina smärtor och allt runt omkring<3

  Hoppas Du får en skaplig söndag utan För Ont<3

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Såklart jag hänger med i ditt byte av blogg!! :)

  Låter som en väldigt fin personlighet du beskriver dig med!! :) <3

  Hade nog tänkt som dig där kring bilen. För du har ju inte det lätt, om man kan förenkla ditt liv om du nu alltid behöver din rullstol, så kan det vara värt om det går att lösa!

  Hoppas du har en bra söndag! Va rädd om dig! Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får en sådan bil till slut :)
  Mega fin men dyr!

  Svar: Jag klarar denna kampen själv, tack ändå vännen ;)

  SvaraRadera
 5. Svar: Tack :D Nej jag fick den boken i julklapp av min bror och hans fru för något år sedan :D Ja jag älskar med de aporna :D Den på bilden fick jag på min farmors begravning för ett år sedan och den har sätt ut så sedan dess <3 Men mina andra orkideer brukar blomma om :D

  SvaraRadera
 6. ååh, grillad sparris är verkligen gott! :D kramiis

  SvaraRadera
 7. Jag har varit inne i 16 dagar så jag är också uttråkad. Har inte haft nån ork efter denna förkylning och bävar för att gå ut men jag måste ju. Vi får besök i morgon i två nätter, tur att vi är två annars hade det inte gått

  Hoppas inte ditt liv fortsätter som nu utan du kan få nån hjälp. Om du behöver så är det ju bra att få en ombyggd bil för det underlättar ju. Bilen på bilden ser rymlig och fin ut

  Vad duktig din man är på att grilla och det ser jättegott ut. Vi har inte grillat sen vi bodde i huset. Tror inte vi får grilla på balkongen men bodde vi på första våningen så hade det nog gått.

  Jobbigt att du skall måsta gå med värk så länge. Jag är så lycklig nu då ryggen har rätat till sig och jag inte tagit värkmedicin på flera veckor. Njuter så länge jag kan

  Vi har likadant med en man som inte skyggar för nåt utan är en partner som man delar allt med. Så skall det vara. Hade nästan glömt bort att det snart är midsommar och vi har inte bestämt nåt

  Ljuslyktan är snygg men väldigt dyr.

  Kommer att sakna dig då du har bloggpaus men det är bra att du känner efter och lyssnar på kroppens signaler.

  Sköt om dig
  kram från
  Malin

  SvaraRadera
 8. Så god maten ser ut :)

  SvaraRadera