tisdag 10 november 2015

Undrar varför...

... jag har sådana djävulska smärtor nu.
Har haft det flera dagar på raken, ingen dag som har varit den minsta bättre än den andra..
:o((

Så, min vakna tid är för det oftast till sängs.
Men, idag trotsade jag smärtan och följde med maken för att handa på Willy:s och sen så skickade jag iväg ett Tradera-paket.

Nu ska jag rulla ut till köket för att äta en köpepizza från affären, sen är det sängen som kallar.

Ha det bäst..

1 kommentar:

  1. Hej vännen! Har läst ikapp mig här inne nu :-) Blir inte av att jag sitter vid datorn när jag är hos älsklingen, han har dessutom en alldeles för seg dator, har inte tålamod till det...
    Jag brukar ha extra ont när det är blåsigt, då kan jag bli sängliggandes och klarar inte av någonting, barnen får göra jättemycket hemma då. Jag är avis på dig som har städerska, hade jag också velat ha. Hade hemtjänst förut men när man fick börja betala för det hade jag inte råd. Istället har ju ungarna fått göra mer här hemma, i takt med att de också blivit äldre. Jag har alltid dåligt samvete för att ungarna får göra så mycket här hemma, men vi har ju inget val som det är nu... Ibland märker jag att de tycker det är jobbigt. Och jag förstår dem.
    Förstår att du inte känner för att gå på julfesten med jobbet, jag hade inte heller velat gå. Kan man inte höra av sig till sin sjuka arbetskamrat i vanliga fall så kan de lika gärna hålla sig undan!
    Hoppas du har lite mindre ont idag vännen! Kramisar! ♥

    SvaraRadera